10 May 2007

Ξεκινάμε.



ΤΕΛΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αναδημοσιεύω την ανακοίνωση του Δ. Σ. του Συλλόγου Αποφοίτων ΤΜΣ/ΑΠΘ στο forum των αποφοίτων ΤΜΣ

Συνάδελφοι,

σε συνεννόηση με το μέλος που εμπνεύστηκε την ιδέα και έφτιαξε το οπλοστάσιο της διαδικτυακής επίθεσης, ετοιμάσαμε το σχέδιο δράσης. Ξεκινάμε την αποστολή των e-mails αυτό το Σάββατο, 12 του μηνός. Έτσι, τη Δευτέρα το πρωί, που οι αρμόδιοι θα πάνε στα γραφεία τους, τα ηλεκτρονικά τους γραμματοκιβώτια θα έχουν κατακλυστεί από τα μηνύματά μας! Θα είναι η καλύτερη απάντηση που θα λάβουν μετά από την αυριανή κινητοποίηση των ωδειακών.

Μια σύσταση για καλύτερο αποτέλεσμα:

Μη στείλετε το ίδιο μήνυμα στο ίδιο πρόσωπο πάνω από μία φορά μέσα στο Σαββατοκύριακο. Θα νομίσει ότι ο στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε πρόβλημα στη γραμματοθυρίδα του. Έπειτα, γνωρίζουμε ότι τα μηνύματα θα τα δει τη Δευτέρα το πρωί κι ότι δεν μπορεί να μας απαντήση κυριακάτικα. Από Δευτέρα, και αν δεν έχετε λάβει απάντηση, ξαναρχίστε στέλνοντας το ίδιο μήνυμα κάθε μέρα.

Συνάδελφοι, τα ΔΣ έκαναν και κάνουν ό,τι εμπίπτει στην αρμοδιότητά τους: υπομνήματα, εξώδικα, δικαστικές ενέργειες. Αυτό όμως που έχει τη μεγαλύτερη δυναμική, αυτό που θα τους δείξει ότι είμαστε ΕΔΩ κι ότι δεν είμαστε λίγοι, όπως νομίζουν, είναι η μαζική αντίδραση. Καλούμε τα μέλη όλων των συλλόγων να αναλάβουν δράση. Το εγχείρημά μας απαιτεί μεγάλη συμμετοχή.
Στα ερωτήματα των συναδέλφων, αν έχουμε την πρόθεση να αντιδράσουμε, η Θεσσαλονίκη απαντά: ΝΑΙ.

Διαβάστε ξανά τις οδηγίες κάνοντας κλικ εδώ.

Αλλαγή:

Το Yahoo! (και ενδεχομένως και άλλοι πάροχοι) δεν επιτρέπει την αποστολή e-mail με περισσότερες από 40 διευθύνσεις ανά πεδίο (To, Cc και Bcc). Επιπλέον θέτει όριο και στις διευθύνσεις ανά ημέρα.
Η hotmail περιορίζει τις διευθύνσεις στις 50 ανά μήνυμα.
Αυτή τη στιγμή γίνεται ανανέωση του blog για την αντιμετώπιση αυτής της δυσκολίας. Η ανανέωση θα είναι έτοιμη μέχρι τις 5 το πρωί ώρα Ελλάδας.

ΑΝΑΝΕΩΣΗ:

Για τη διευκόλυνση της αποστολής έχει αφαιρεθεί η κοινοποίηση των κειμένων στους Βουλευτές. Ωστόσο, αν κανείς επιθυμεί να να κάνει την κοινοποίηση, θα βρει τις διευθύνσεις τους στο κείμενο που απευθύνεται σ' αυτούς.

Προτείνεται να δημιουργήσει ο καθένας πολλαπλές ηλ. διευθύνσεις (πχ mousikologos1@googlemail.com, mousikologos2@googlemail.com, mousikologos3@googlemail.com κ.ο.κ) σε κάποιο δωρεάν πάροχο (Google, Yahoo!, hotmail κλπ) και να τις χρησιμοποιεί εναλλάξ (κάθε ημέρα και διαφορετική) στην αποστολή των κειμένων, υπογράφοντας, όμως, πάντα με τον ίδιο τρόπο. Έτσι από τη μια παρακάμπτουμε τον περιορισμό που επιβάλλει ο πάροχος, από την άλλη δεν μπορούν οι αποδέκτες των κειμένων να αποκλείσουν τα μηνύματά μας ενεργοποιώντας φραγή εισερχόμενων μηνυμάτων.