30 Apr 2007

Πληροφορίες (2)

(διαβάστε τις προηγούμενες πληροφορίες εδώ)

Η ιδέα γι' αυτό το ιστολόγιο προέκυψε πρόσφατα, κατά την αναζήτηση μιας εναλλακτικής οδού επικοινωνίας μεταξύ φοιτητών και αποφοίτων Τμημάτων Μουσικών Σπουδών και του Τμήματος Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης, ενός μέσου ανταλλαγής απόψεων και δημοσιοποίησης των ζητημάτων που μας αφορούν. Η πρόσφατη συζήτηση στο κλειστό forum των αποφοίτων των τριών Τμημάτων Μουσικών Σπουδών έδειξε ότι πολλοί από εμάς έχουμε την ανάγκη να συμβάλλουμε στη διεκδίκηση των επαγγελματικών μας δικαιωμάτων. Έτσι ξεκίνησε η συγγραφή των επιστολών που δημοσιεύτηκαν μέχρι τώρα.

Οι στόχοι, όμως, του ιστολόγιου δεν εξαντλούνται εδώ. Σύντομα θα αναπτυχθούν άλλες δύο ενότητες:
Η πρώτη θα περιλαμβάνει συζητήσεις γύρω από ζητήματα που αφορούν τον κλάδο μας, οργανωμένων σε θεματικές ενότητες. Η συζήτηση για κάθε θέμα θα ξεκινά με ξεχωριστή δημοσίευση (post) μιας τοποθέτησης και θα συνεχίζονται με σχολιασμό της τοποθέτησης (στα comments του εκάστοτε post). Στο πλαίσιο αυτό είναι ευπρόσδεκτες τόσο οι προτάσεις σας ως προς τη θεματολογία, όσο και οι τοποθετήσεις σας.
Η δεύτερη ενότητα θα περιλαμβάνει ανακοινώσεις οποιασδήποτε μορφής (συναυλίες, συνέδρια, πολιτιστικές εκδηλώσεις) που μας αφορούν. Και πάλι είναι απαραίτητη η συνεισφορά όλων.
Μπορείτε να στέλντετε τις προτάσεις σας για το ιστολόγιο στην ηλεκτρονική διεύθυνση mousikologos@googlemail.com.

Διαδόστε, λοιπόν, την κίνηση σε φοιτητές και απόφοιτους. Κοινοποιήστε το και σε αυτούς που δεν έχουν γραφτεί στους Συλλόγους Αποφοίτων αλλά μπορούν να συνεισφέρουν.